Pieter Smit Media bouwt niet zomaar online oplossingen; wij bouwen uw online positionering. Natuurlijk voorzien van de meest innovatieve techniek, intuïtieve functionaliteiten, creatief design en met aandacht voor uw marketingambities.

Onze online diensten op een rij:

E-commerce

E-commerce

Webshops moeten commercieel goed inzetbaar zijn en effectief gekoppeld kunnen worden aan uw bedrijfsprocessen. Dat weet iedereen.

Pieter Smit Media zet echter een stapje extra en ontwikkelt de shop van uw dromen, zowel op technisch, operationeel als commercieel gebied.

Lees meer

Websites

Wist u dat een geslaagde website ongeveer één keer per twee jaar vernieuwd moet worden? Alleen zo zorgt u ervoor dat u uw concurrentie voor blijft en dat uw online aanwezigheid van meerwaarde is.

Wilt u weten wat daarvoor nodig is?


Lees meer
Websites
apps

Apps

Apps worden doorgaans gezien als ondergeschikte applicaties; iets wat je niet echt nodig hebt. Wij zijn er daarentegen juist van overtuigd dat apps een belangrijke rol spelen in de efficiëntieslag binnen uw bedrijf; denk aan procesoptimalisatie of de realisatie van commerciële doelstellingen.

Lees meer

Maatwerk oplossingen

Elke maatwerk oplossing heeft een solide fundament nodig. Pieter Smit Media biedt daarom een betrouwbaar framework die als basis dient voor de maatwerk oplossing die we speciaal voor u bouwen.

Lees meer
Maatwerk oplossingen
Zoekmachine marketing (SEO en SEA)

Zoekmachine marketing (SEO en SEA)

Uw nieuwe website of webshop is gelanceerd en nu wilt u dat deze bezocht wordt. Uw doelgroep moet u dus met bepaalde zoekwoorden kunnen vinden. Met de juiste Search Engine Optimization en Search Engine Advertising strategie is dit mogelijk!

Lees meer

Social media campagnes

Wanneer uw online middelen zijn gerealiseerd, wilt u dit onder de aandacht blijven brengen van uw doelgroep. Social media campagnes lenen zich bij uitstek voor meer brand awareness en kunnen een goede aanvulling zijn op uw marketing- en communicatiemix om meer leads te genereren.

Lees meer
Analyse en advies

Analyse en advies

Hoe kunnen online oplossingen van meerwaarde zijn voor uw dienstverlening? Welke winst kunt u behalen wanneer u een deel van uw processen optimaliseert? En hoe kunt u dit soort oplossingen het beste inregelen?

Pieter Smit Media geeft samen met u het antwoord op deze vragen!

Lees meer

Cloud & hosting

Elke website, webshop, app en web applicatie moet worden gehost; anders is deze online niet te benaderen. Om het uw bezoekers makkelijk te maken en om de professionaliteit uit te stralen die u nastreeft, wilt u het liefst gemaild kunnen worden op een e-mailadres dat met uw website URL overeenkomt.

Lees meer
Maatwerk oplossingen

De web engineers van Pieter Smit Media zijn technische superhelden, die vliegen met een virtuele cape van creativiteit en commercie.

Vraag nu meteen jouw offerte aan!