Apps

Apps worden doorgaans gezien als ondergeschikte applicaties; iets wat je niet echt nodig hebt. Wij zijn er daarentegen juist van overtuigd dat apps een belangrijke rol spelen in de efficiëntieslag binnen uw bedrijf. Bijvoorbeeld voor procesoptimalisatie of de realisatie van commerciële doelstellingen!

Een app is een toegankelijk, easy-to-use en eenvoudig te delen middel om werknemers te betrekken of (potentiële) klanten te benaderen. Daarom ontwikkelen onze creative web engineers zowel mobiele als web applicaties die ondersteunen in de uitvoering van jullie werkzaamheden; zowel op operationeel als commercieel gebied.

Pieter Smit Media staat graag samen met u stil bij eindgebruikers: wat moet een app hen opleveren? Dit doel is het startpunt van de verdere ontwikkeling, waarbij de intuïtieve werking en de positionering binnen uw processen centraal staan. De apps van Pieter Smit Media kunnen worden gebruikt op smartphones, tablets, wearables, via de browser of social media en worden aangeboden als hybride en native oplossingen. Wilt u meer weten?Neem contact op
Nexus Kleverlaanverhuur

Vraag nu meteen jouw offerte aan!