Websites

Wist u dat een geslaagde website ongeveer één keer per twee jaar vernieuwd moet worden? Alleen zo zorgt u ervoor dat u uw concurrentie voor blijft en dat uw online aanwezigheid van meerwaarde is. Wilt u weten wat daarvoor nodig is? Onze creative web engineers natuurlijk!

Pieter Smit Media heeft jarenlange ervaring met de ontwikkeling van websites op basis van de nieuwste technieken. Op dit moment gebruiken ongeveer 450 klanten het Content Management Systeem (CMS), dat speciaal is ontwikkeld door Pieter Smit Media.

Met dit CMS profiteren klanten van de intuïtieve functionaliteiten, die zijn bedacht door onze creatieve engineers. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om informatie uit het CMS direct door te plaatsen naar social media. Overigens zijn wij van mening dat iedereen moet doen waar hij goed in is. Daarom werken wij samen met gevestigde professionals, die bedreven zijn in het ontwerpen van grafische designs en het schrijven van websiteteksten. Wij vertellen u onder het genot van een kopje koffie graag meer over wat we voor u kunnen betekenen.Een kopje koffie

Vraag nu meteen jouw offerte aan!