Zoekmachine marketing

Uw nieuwe website of webshop is gelanceerd en nu wilt u dat deze bezocht wordt. Uw doelgroep moet u dus met bepaalde zoekwoorden kunnen vinden. Met de juiste Search Engine Optimization en Search Engine Advertising strategie is dit mogelijk!

Pieter Smit Media helpt u met het aantrekken van online leads. Wij optimaliseren uw website content voor of na de lancering van de website en passen Search Engine Optimization (SEO) toe. Door verder de techniek op de achtergrond effectief in te richten, weten de crawlers en spiders van Google de informatie op uw website eenvoudig te vinden.

Om effectieve SEO toe te passen, is het van belang dat er een goed onderbouwd zoekwoordenonderzoek wordt uitgevoerd. Aanvullend kunnen wij u adviseren over Search Engine Advertising (SEA): de betaalde variant van Google om gevonden te worden. Tot slot verzorgt Pieter Smit Media heldere analytics. Zo kunt u constant blijven toetsen of uw zoekmachine marketing daadwerkelijk het effect heeft, dat u wenst.Help mij gevonden worden

Vraag nu meteen jouw offerte aan!